MEDIEVÀLIA: AUTO-SUFÍ-CIÈNCIA

PEDRO BURRUEZO & NUR CAMERATA

31 DE MARÇ DEL 2024 A LES 18:00H

Museu d’Història – Monestir

Burruezo & Nur Camerata (trio) us acompanyen en un recorregut pel Monestir de Sant Feliu de Guíxols en una nova versió de la ja clàssica visita «Medievàlia».

Enguany, Burruezo i els seus proposen una rurta literària i musical ben diferent que inclou secrets i llegendes del món medieval i molt més. Pedro Burruezo, l’autor de la novel·la «Auto-Sufí-Ciencia» publicada per Mandala Ediciones a tot l’estat a finals de 2023, narra una història insòlita que comença a St. Feliu de Guíxols i acaba a una masia de l’Empordà, no gaire lluny de Solius.

L’editora del llibre, Mercè Diago, rebrà a tots els assistents i anticiparà continguts, continents i fílies i fòbies dels protagonistes del llibre. Després, la comitiva farà 4 aturades en diferents llocs del Monestir. A cada parada, Burruezo i Nur Camerata interpretaran peces que vinculen el contingut de la novel·la i el passat de St. Feliu de Guíxols.

A més d’aquestes interpretacions musicals, escoltarem també fragments recitats d’aquest llibre estrany i misteriós en la veu del mateix autor. Hi haurà la parada dedicada a temes de la cristiandat, a temes sobre l’islam i a temes de la convivència a al-Àndalus i la connexió sefardita. Al final, un parell més de cançons més i conversa amb l’autor del llibre (moderada per Mercè Diago) amb copa de cava gratuïta.

Música de cristiandat, cançons sefardites, aires trobadorescos, peces andalusines… A cada racó un tipus de música diferent i un fragment divers de la novel·la. Una vetllada molt singular, d’espiritualitat profunda.

Write a comment