El dissabte 20 d’agost torna una nova edició del Medievàlia a càrrec de Burruezo & Medievàlia Camerata. Es tracta d’una visita guiada i musicada amb un recorregut pel Monestir de Sant Feliu de Guíxols i que començarà a les 18.30 hores.

S’hi desvetllaran llegendes i secrets, posant banda sonora en directe als diversos espais del conjunt monumental. S’hi interpretarà música de cristiandat, cançons sefardites, d’aires trobadorescos o peces andalusines.

L’entrada general és a 6 euros i de 4 euros pels socis d’Amics del Museu d’Història. Les inscripcions es poden fer al vestíbul de l’Antic Hospital. Consulteu més informació fent clic aquí.

 

Burruezo & Medievàlia Camerata, una visita guiada i musicada Burruezo & Medievàlia Camerata us acompanyen en un recorregut pel Monestir de Sant Feliu de Guíxols desvetllant-ne llegendes i secrets, posant la banda sonora en directe als diversos espais emblemàtics del conjunt monumental. Música de cristiandat, cançons sefardites, aires trobadorescos, peces andalusines… A cada racó un tipus de música diferent mentre descobriu, de la mà de la guia, com era la vida del Sant Feliu medieval. La Medievàlia Camerata, en format de trio, presentarà també algunes de les peces del seu darrer disc, al-Majnún/El boig, amb la seva màgia entre Orient i Occident. Una vetllada per descobrir tot allò que no sabíeu sobre Sant Feliu de Guíxols, la seva història, les músiques medievals, i molt més.

 

Write a comment