Divendres, 26-XI. CC La Sedeta. Barcelona  Veus de la Mediterrània  Setmana Cultural Gràcia amb la Mediterrània Entrada gratuita amb reserva  Sicília, 321
Pedro Burruezo (veu, mondol d’Algèria, percussions, narracions, recitacions, direcció), Robert Santamaría (kanun àrab), Jordi Ortega (violoncel, cors), Berna Jones (violí), Jordi Rallo (percussions orientals) i Teo Larrosa (flauta)
Cicle Veus de la Mediterrània. Pedro Burruezo & Nur Camerata ens presenten el seu darrer treball “La Petjada Andalusina” 
Burruezo & Nur Camerata recuperen músiques i poesies d’homes i dones andalusins. Les canten i les reciten en àrab, català, castellà… Música i poesia medieval sota una nova perspectiva. Passat i present. Orient i Occident. El patrimoni i la petjada cultural d’Al Andalus és molt important a la cultura catalana i, en general, a tot l’estat espanyol. Aquest espectacle, un treball totalment inèdit, proposa donar a conèixer poesies (Ibn Al Arabi, Ibn Khafaja d’Alzira, Walada…), músiques tradicionals (“Nit meravellosa”, “Qalbi Andalusi”…) i referències al sufisme del llegat cultural andalusí, un llegat encara viu. Aquest espectacle ha rebut una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de suport a la iniciativa cultural per a la producció d’espectacles i exposicions relacionades amb la Cultura Popular i TradicionalUn espectacle evocador i exquisit. Algunes de les peces formen part del darrer treball discogràfic del grup “al-Majnún” (“el boig”, Satélite k2021), que s’estrena, precisament, amb aquest concert a La Sedeta.
Entrada gratuïta. Cal inscripció prèvia al web del centre, trucant als telèfons 932 073 703 / 934 591 228 o al correu electrònic informació@cclasedeta.cat
Inici d’inscripció: 15/11/2021
Fi d’inscripció: 27/11/2021

Write a comment