Bio-Fira Aqua Càlida

Caldes d’Estrac

Diumenge, 14,30h i 16,30h

Parc Joan Maragall

Pedro Burruezo, veu, mondol, percussions

Robert Sanatamaría, qanun

Berna Jones, violí

Gratuit

Aquestes setmanes, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ultima els darrers detalls de la nova edició de la bio-fira Aqua Calida. Després d’una aturada obligada a causa de l’emergència sanitària, enguany, la reeixida iniciativa tornarà amb sorprenents propostes. La nova edició es farà el primer cap de setmana de juny. En concret, el dissabte 4 de juny, l’horari serà d’11 a 00 hores i el diumenge 5 de juny, d’11 a 17 hores. «Ja ho podem dir oficialment: la bio-fira Aqua Calida torna a Caldes d’Estrac. El primer cap de setmana de juny, viurem dos fantàstics dies per a fomentar la sostenibilitat, promoure les bones pràctiques ambientals i posar en valor el nostre entorn», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, Freddy Freixas.

Professionals de diverses disciplines relacionades amb l’àmbit del benestar s’instal·laran al Parc Joan Maragall i donaran consells i recomanacions per a promoure un estil de vida basat en la salut i la sostenibilitat. Tastets de ioga, tallers de cosmètica ecològica, activitats infantils, xerrades, mercat d’artesania, actuacions musicals, propostes gastronòmiques de la mà de restauradors locals, parades amb productes de comerços locals i moltes sorpreses més acollirà Caldes d’Estrac en el marc de la nova edició de la bio-fira Aqua Calida. «Aqua Calida és una proposta totalment transversal, pensada per a un públic general i familiar. Enguany, canviem d’ubicació i la farem al Parc Joan Maragall per tal de poder oferir un espai més ampli i acollidor per a tots i totes», explica Freixas.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, es convida a tots els negocis de Caldes d’Estrac a formar part de l’esdeveniment. L’Ajuntament ofereix una carpa gratuïta per a poder exhibir i vendre productes. Així mateix, el consistori anima a impulsar xerrades, tallers o activitats relacionades amb la temàtica de la fira. Les persones interessades es poden apuntar a través d’un formulari en línia. Per a més informació, es pot escriure a marta@kosmoeventus.com o trucar als telèfons 93 830 04 96 i 690 11 05 45.

Write a comment