[Enderrock] Burruezo & Nur Camerata + Wafir S. Gibril & Medievalia Camerata (canta Maia Kanaan)

Dervishes & Troubadours
CD (Satélite K, 2017)
Música antiga
28/04/2017

Burruezo és el nom artístic de Pedro A. Burruezo, un dels artistes catalans més humils i, al mateix temps, més singulars, sòlids i transversals que ha donat la música a l’Estat espanyol les últimes dècades. Fundador de Claustrofobia als anys vuitanta i pioner de mil tendències, a partir dels 2000 fa un gir de 180 graus a la seva carrera i a la seva vida. Ara, torna a sorprendre amb Dervishes & Troubadours, un àlbum preciós i embriagador que conjuga dos discos en un: música contemporània inspirada en el sufisme, i música inspirada en les peces dels trobadors.

Pedro Burruezo –  veu, guitarra, arxillaüt, mandola algeriana, percussió, busuqui, dulzimel, guitarró, producció
Maia Kanaan –  veu, viola
Jordi Ortega –  violoncel
Wafir S. Gibril –  llaüt àrab, violí àrab, ney, percussió
Ivan Lorenzana –  fídula
Juli Comas –  piano
Teo Larrosa –  flauta travessera
Paula Veiga –  veus
Carles Dorador –  oboè
Samir Ibn Al Arabi –  percussió
Orquestra Vozes –